Veel makkelijker en sneller gaat het niet lukken om een taart te maken. Oké, de tijd van het opstijven in de koelkast even niet meegerekend. Ik vind het een heel fijn recept. Het is lekker en je hoeft geen bergen boodschappen in huis te halen als je deze mango kwarktaart wilt gaan maken.
Ik vind gelatine een beetje een lastig product. Als je het oplost zoals op de verpakking aangegeven kan het zomaar mis gaan op het moment dat je de verwarmde gelatine toevoegt aan de nog redelijk koude kwark. Ik verwarm de kwark mee op laag vuur, zodat de gelatine langzaam kan oplossen in de kwark en je een perfect gladde taart structuur krijgt. Het enige wat op deze manier kan mislukken is dat je te veel gelatine gebruikt, maar dat heb ik al een keer voor je geprobeerd. Wanneer jij je aan de verhoudingen van dit recept houdt komt het helemaal goed met deze mango kwarktaart.
Geplaatst op 12 december 2018 door healthbyhanneke