
Nu moet ik jullie iets bekennen. Ik ben zelf helemaal niet zo’n grote visliefhebber. En rauwe vis eet ik eigenlijk niet. Misschien moet ik het nog leren eten, maar mijn voorkeur gaat op dit moment naar gebakken vis. Ik vind het er altijd zo mooi en gezellig uit zien, van die grote visplateaus op het terras. Maar ik kies toch liever voor een charcuterie of kaasplankje. Hopelijk houden jullie wel van verse vis en kan ik jullie blij maken met dit idee voor een borrelplank met vis. Wat eet jij het liefst bij de borrel? Laat het achter in de comments, misschien gaan we er dan binnenkort wel mee aan de slag.
Ingrediënten voor 1 borrelplank
100 gr gerookte zalm
Kwart rode ui (fijngehakt)
Peper
Peterselie (fijngehakt)
100 gr gerookte makreel
1 blik sardientjes in olie
100 gr Hollandse garnalen
Tonijnsalade (recept)
Augurkjes
Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl
Geplaatst op 02 september 2018 door UitPaulinesKeuken