
Naast dat dit gerecht heel lekker is, is het ook nog eens heel makkelijk om te maken. Alles in de pan en lekker laten sudderen. De linzen, aardappel, groenten en paneer laat je namelijk langzaam garen in de tomatenblokjes, bouillon en kruiden. De ingrediƫnten worden hierdoor heerlijk zacht en kruidig, Zo lekker!
Door de linzen is dit gerecht een bron van eiwitten en ijzer. Liever helemaal plantaardig? Laat dan de Indiase kaas weg en voeg extra groenten en/of cashewnoten toe.
200 gram rode linzen
1 rood pepertje
2 uien
2 teentjes knoflook
1 blik tomatenblokjes (400 gram)
500 ml groentebouillon
150 ml kokosmelk
300 gram kruimige aardappelen
1 pakje paneer (225 gram)
1 aubergine
2 theelepel massala kruiden
1 theelepel kurkuma
1 theelepel gedroogde koriander
evt. halve theelepel chili vlokken
peper
Lees verder op www.feelgoodbyfood.nl
Geplaatst op 07 april 2019 door feelgoodbyfood