Linzen-champignonsalade met tomaat, feta en olie-citroen dressing

Wanneer het langzaam aan weer herfst wordt, krijg ik altijd meteen zin in champignons! Champignons zijn heel lekker en gezond, maar ik eet ze ook graag door de structuur en de bite. Ik snijd ze het liefst zo groot mogelijk, of in z’n geheel, zoals in het recept van deze champignonspiesen.

Je kunt champignons heerlijk marineren en kruiden, zoals in deze linzen-champignonsalade met tomaat en feta!

Linzen-champignonsalade met tomaat, feta en olie-citroen dressing

Een lekkere maaltijdsalade die je al beetje een herfstachtig gevoel geeft. Champignons en linzen is een heerlijke combinatie, vooral met zoete tomaatjes. De olie-citroen dressing maakt de salade helemaal af.

De salade bevat veel eiwitten door de linzen, champignons en feta, en vult daardoor goed. Ideaal als lunch of lichte avond maaltijd.

Liever helemaal plantaardig? Dan kun je de feta weglaten.

Lees verder op www.feelgoodbyfood.nl

Geplaatst op 12 september 2017 door feelgoodbyfood