
Ohhhh ik ben zó gek op lasagne! Het is al tijden geleden dat ik een normale lasagne at (en dan bedoel ik met pasta) want ik experimenteer erop los met verschillende groenten die ik in plaats van pastabladeren gebruik. Afgelopen week maakte ik er eentje van zoete aardappel en het is een blijvertje. En als we dan toch gezond bezig zijn maak ik hem ook maar meteen vegetarisch. Ik beloof je, je zult het vlees niet missen. Deze lasagne van zoete aardappel barst van de groenten en elke hap is heerlijk en gezond.
Eerder verscheen er al een recept voor lasagne van courgette (dat recept vind je hier), maar omdat ik daar een beetje bite miste maakte ik er daarna een van pompoen en geitenkaas. Wat met pompoen kan, kan met zoete aardappel ook dus zie hier, een heerlijk nieuw glutenvrij én vegetarisch lasagne recept met zoete aardappel, aubergine, balsamico en Parmazaan!
Lees verder op www.beaufood.nl
Geplaatst op 04 maart 2017 door beaufood