
Mijn knappe popje Marlieke van Cotton and Cream had weer eens een te lekker recept op haar blog staan waarvan ik vind dat jullie het allemaal moeten uitproberen. Ik ben verzot op geitenkaas maar thuis gebruik ik het alleen maar op brood met honing en noten. Uit de oven dan wel. Kan daar echt zo van genieten. Volgens Marlieke zijn zoete aardappel, courgette, aubergine en zelfs bieten zideaal om laagjes mee te creƫren. Niet alleen gezond maar ook veel smaakvoller dan de klassieke lasagne bladeren. Hieronder haar recept voor een lasagne van rode biet met geitenkaas, rundergehakt en tomatensaus. Rode biet en geitenkaas is volgens Marlieke een combinatie to die for, de rode biet is lekker knapperig, dat geeft de lasagne een lekker bite!
Benodigdheden (voor 3-4 personen):
- 500 gram voorgekookte rode bieten
- 400 gram rundergehakt
- 175 gram zachte geitenkaas
- 1 ui
- 1 aubergine
- 1 courgette
- 400 gram tomatenblokjes of verse tomaten
- Verse basilicum
- Oregano
- 50 gram geraspte Parmezaanse kaas (of harde geitenkaas)
Lees verder op www.modelworkout.nl
Geplaatst op 24 mei 2016 door modelworkout