
Ik heb er zelfs zoiets mee dat ik er altijd best wat werk aan heb. Er is namelijk iets met die pastabladen aan de hand. Er staat op de verpakking dat je de pastabladen niet hoeft voor te koken, maar geloof mij er gaat een wereld voor je open wanneer je dat dus wel doet! Je lasagne wordt zoveel lekkerder. Waarom? De lol is dat je meerdere laagjes kunt maken (de Italianen maken hun lasagne met tenminste 6!) de saus trekt beter in de pastavellen. Tot slot heb je nooit meer last van die rare harde stukjes in je lasagne. Er is toch nog een groot voordeel: de lasagne blijft mooi rechtop staan! Hetzelfde effect krijg je wanneer je verse pastavellen uit het koelschap gebruikt, want het is echt best een klusje die droge pasta koken.
Dan de linzenragu. Die maak je met uien, worstvlees, tomatenblokjes en venkelzaad! Waarna je alles lekker laat inkoken, zodat de smaken heel goed naar voren komen. Over een goede lasagne hoort ook een lekkere bechamelsaus. Die maak je van melk en bloem. Zie je het is toch nog best een projectje! Maar ik beloof je al je moeite meer dan waard! En de dag er na is een lasagne altijd nog lekkerder! Je houd waarschijnlijk wat pastavellen over. Wanneer je die vellen in scheve stukjes snijdt heb je hele hippe pasta, maltagliati! En heel nowaste.
Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl
Geplaatst op 01 november 2018 door UitPaulinesKeuken