
Lasagne met gegrilde aubergine, artisjok en olijven
De combinatie van deze ingrediënten maakt de lasagne zo lekker. Door de aubergine te grillen krijgt deze veel meer smaak én het ziet er mooi uit! Artisjok gooi ik het liefst overal in en op. Pizza, pasta, lasagne… zo lekker!
De lasagne zit vol met groenten en is behalve vegetarisch ook nog eens helemaal plantaardig. Mocht je nou een echte kaas liefhebber zijn, kun je de lasagne nog garneren met mozzarella.
Dit is trouwens een ‘snelle’ variant, maar wil je de lasagne nog verser en smaakvoller? Maak dan de tomatensaus zelf!
1 pak verse (volkoren) lasagnebladeren
400/500 gram sugo saus
2 teentjes knoflook
1 ui
half rode peper
1 aubergine
1 bakje champignons (250 gram)
1 blikje artisjok harten
2 handen verse spinazie
1 bakje cherrytomaatjes
100 gram olijven
1 eetlepel oregano
1 eetlepel tijm
peper en snuf zout
Lees verder op www.feelgoodbyfood.nl
Geplaatst op 14 maart 2019 door feelgoodbyfood