Lamsrack met kruidenkorst en zoete aardappel crème

Samenwerking. Mijn “werk” brengt mij op zulke leuke plekken. Zo stond ik ineens in het Smulweb Kookcollege samen met 2 collega’s een kookworkshop te geven aan 50 personen! Oeps, een pittige uitdaging. Vandaag ga ik je meer vertellen over dit event en ons zalige menu. Pak er maar alvast een pen en papier bij, want wat mij betreft kun je de lamsrack met kruidenkorst en zoete aardappel crème direct noteren voor het kerstmenu.

De insteek van de avond was een food pairing met Offley port. Charlotte, Simone en ik zijn de keuken ingedoken om een 4-gangen menu te bedenken. Mijn taak was om een hoofdgerecht te ontwikkelen met een glaasje Offley Port Reserva Forrester. Meestal combineer ik port met kaas of een zoet dessert, maar niet eerder met een hoofdgerecht.

Lees verder op www.lekkeretenmetlinda.nl

Geplaatst op 08 december 2017 door linda