
Het moet niet gekker worden met alle vegetarische varianten op vlees of of vis. Zo zag ik laatst in een restaurant deze bloemkoolsteak op de kaart staan en hoewel ik hem niet had besteld kon ik het niet nalaten hem thuis te maken. Als je minder vlees wilt eten en meer groenten moet je wel een beetje creatief zijn met de ingrediënten want een simpel bordje gekookte groenten is natuurlijk een beetje saai. Geen zin om creatief te zijn? Geen probleem, want dat doe ik maar al te graag voor je! Of in dit geval, de kok uit het restaurant ;) Beloof je me dat je je bloemkool nooit meer slap kookt in een pan water? Deze bloemkoolsteak met geitenkaassaus is namelijk echt góddelijk.
Wat moet je je daarbij voorstellen, steak van bloemkool? Heel simpel. Een dikke plak kruidig geroosterde bloemkool uit de oven met een heerlijk sausje van geitenkaas. Perfect als vleesvervanger en lekker met gebakken aardappeltjes en gestoomde groenten erbij.
Lees verder op www.beaufood.nl
Geplaatst op 04 mei 2017 door beaufood