Kruidig geposte aubergine met pestoroom

Zo, de feestdagen zijn voorbij en ik snak naar gerechten met lekker veel groenten. Ik heb trouwens niet eens zo slecht gegeten met die feestdagen, maar de borrelhapjes en de nodige wijntjes hakken er toch best een beetje in. 2018 belooft heel veel moois en daar heb ik de nodige energie voor nodig! Ik voel mezelf het meest energiek met 7 tot 8 uur slaap en minimaal 350 gram groenten per dag. Dit klinkt veel, maar een goede aubergine weegt al snel 200 gram. En laat ik nou gek zijn op aubergines ;) Ik pofte deze aubergine in garam masala kruiden in de oven en vulde hem met pestoroom gemaakt van spinazie. Dit gerecht zit bommetje vol voedingsstoffen en is naast super lekker ook nog eens makkelijk te maken.

Ik ben benieuwd wat je ervan vindt!

Lees verder op www.beaufood.nl

Geplaatst op 03 januari 2018 door beaufood