Dit heerlijke zoete brood maak je zonder meel (jep, glutenvrij dus) en is koolhydraatarm. Eet een paar plakken als ontbijt met Hüttenkäse en verse jam erop of als tussendoortje met een laagje chocoladepasta. Wisten jullie dat ik een super lekker recept op de blog heb voor voedzame chocolade pasta? En dat ik mijn fruitjams bijna altijd zelf maak? Deze maak je heel simpel van restjes fruit (zoals bosbessen, mango, frambozen, vijgen en ga zo maar door), een scheut water, vers citroensap en een paar eetlepels kokosbloesemsuiker. Maak bijvoorbeeld op zondag een portie homemade jam en je hebt er de hele week plezier van :D
Oké, nu even terug naar het recept voor dit koolhydraatarme notenpasta brood. Je maakt hem met maar zes ingrediënten en hij staat met 35 minuten op tafel! In het originele recept wordt pindakaas gebruikt (dan is het dus een pindakaas brood), maar ik koos in plaats daarvan voor een mix van romige cashew- en amandelpasta. Echt té lekker.
Geniet van dit recept!
Lees verder op www.beaufood.nl
Geplaatst op 29 januari 2020 door beaufood