Komkommerbootjes met garnalen

Wanneer je net als ik dol bent op garnaaltjes en avocado’s, zul je dit lunchgerecht zeker kunnen waarderen! In plaats van mayonaise gebruik ik avocado om deze garnalensalade lekker romig te maken; zo krijg je naast vetten ook een stuk meer voedingsstoffen binnen.

Door de zaadjes uit de komkommer te schrapen krijg je heel mooie bootjes om de garnalensalade in op zijn plaats te houden. Heel handig, want zo kun je redelijk knoei-vrij je lunch met je handen opeten.

De RVS lunchtrommel zorgt ervoor dat er geen schadelijke stoffen in je maaltijd kunnen ‘lekken’, bij plastic is dit vaak wel het geval. Daarnaast zien deze lunchtrommels er -vind ik- mooi uit, en ze kunnen zeker tegen een stootje. (wel zo handig als je lunchtrommel per ongeluk valt en je dan niet meteen een nieuwe nodig hebt)

Ingrediënten (1 portie)

  • Komkommer - 1
  • Avocado - 1, rijp
  • Hollandse garnalen - 100g
  • Citroensap - 1 tl
  • Peper en zout - naar smaak
  • Bieslook - 2 el

Lees verder op EetPaleo.nl!

Geplaatst op 27 oktober 2016 door eetpaleo