Ik ben dol op alles met kokos. En op alles wat ijs is. Dus dit is een winnaar voor mij. Je kunt het ijs ook spannender maken door bijvoorbeeld kardemom toe te voegen, of maak hem lekker fruitig met mango of frambozen. De basis heb je in ieder geval. En dan is het aan jou om daar lekker mee te variëren.
Er zit trouwens nog wel een grappig verhaal aan dit kokosijs. Ik had alvast een bakje gemaakt voor de aankomende kook en fotodag en in de vriezer gezet. Toen ik ziek in bed lag, zei ik tegen Maurits er ligt nog bloemkoolcurry in de vriezer, dat kan je wel eten. Een paar minuten later komt hij boven met een bakje gesmolten kokosijs. “Pau is dit nog wel goed?” Haha. Hij dacht bloemkool is wit, dus dan moet dit het zijn. In plaats van de curry had hij dus het kokosijs opgewarmd in de magnetron. Niet zo’n goed idee. Maar ik kon er wel weer om lachen. Gelukkig had ik zo een nieuwe batch gemaakt. Het is een kleine portie, voor 2 personen. Verdubbel het recept gerust als je daar zin in hebt.
Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl
Geplaatst op 23 augustus 2017 door UitPaulinesKeuken