
Makkelijk kerstmenu
We willen makkelijk dit jaar en daarom deelde ik dit jaar een Easy kerstmenu met jullie. Vooraf serveer je heerlijke carpaccio rolletjes met een frisse citroenvulling. Als hoofdgerecht, het spektakelstuk, een zalm en croûte met geitenkaas kruiden crème. En als toetje dus deze kokos panna cotta met passievrucht. Een makkelijk menu waar je denk ik nog geen uur mee bezig bent. En ook een menu dat er voor zorgt dat jij ook grotendeels aan tafel kan blijven zitten. Want ook dat is fijn. Zelf vind ik het stiekem heerlijk om het feestgedruis te verlaten en de keuken in te duiken, maar blijf jij liever aan tafel zitten, dan is dit menu echt wat voor jou.
Tip van mij
Kan je geen passievrucht vinden, kijk dan even in het vriesvak in de supermarkt. Daar hebben ze tegenwoordig blokjes ingevroren passievrucht staan. Ideaal. Wel zou ik er dan na het verwarmen een klein beetje gelatine aan toevoegen, zodat het mooi bindt. Dat hoeft met verse passievrucht niet, maar deze uit de vriezer wordt toch wat wateriger. En met deze kokos pannacotta sluit je het menu heerlijk licht en fris af. En dat vind ik zelf wel fijn, want rollend van tafel hoeft van mij niet. Laat je het even weten als je het gemaakt hebt.
Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl
Geplaatst op 20 december 2018 door UitPaulinesKeuken