
Het is zondag en ik heb een lekker bakrecept voor het ontbijt. Ja, waarom niet eigenlijk. Anders dan de “koffie ontbijtcake met appel” misschien doet vermoeden, wordt de koffie niet bij de ontbijtcake geserveerd maar in het beslag verwerkt.
Ik vind het ideaal om een snel beslag te maken zoals bij de stoofperen havermout ontbijt cake en het kommetje de oven in te schuiven. In plaats van melk of yoghurt heb ik koffie gebruikt. Het was eigenlijk gewoon een experimentje. Ik had zin in een eierkoeken heb het recept iets aangepast om het zo geschikt te maken als ontbijt. Tenminste dat maak ik mezelf wijs.
Maar goed, beter kan de zondag niet beginnen. Dus check snel je keukenkastjes op alle ingrediënten. Wie weet staat er over 10 minuten ook zo’n verwenontbijtje bij je in de oven.
Lees verder op www.lekkeretenmetlinda.nl
Geplaatst op 21 november 2016 door linda