Kippendijfilet met perzik en spek

Bij het aanzicht van verse perziken op de markt maakt mijn hart (of mijn maag..) altijd een sprongetje. Wat is de perzik lekker en veelzijdig, want hij is niet alleen geschikt voor zoete gerechten; juist in een hartige maaltijd kan een perzik iets bijzonders toevoegen.

Deze kippendijfilets zijn heel makkelijk te maken. Het enige wat je hoeft te doen is ze te vullen, omwikkelen met spek en vervolgens heb je er in de oven geen omkijken meer naar. Zo heb je alle tijd om er een heerlijk groentegerecht bij te maken!

Ingrediënten (2 porties)

  • Kippendijfilet - 4 stuks (ca. 300g totaal)
  • Perzik - ½, geschild en in 4 parten gesneden
  • Koriander - 4 eetlepels, vers en f ijn gehakt
  • Peper - naar smaak
  • Ontbijtspek - 8 lange plakken

Lees verder op EetPaleo.nl!

Geplaatst op 08 mei 2017 door eetpaleo