Kipfilet Toscana

Het is een praktisch leesboek en geen kookboek, dat Zin en onzin in de supermarkt waar ik gisteren over schreef, maar er staat wel één recept in. Van Kipfilet Toscana. Dat gerecht heb ik zes jaar geleden zelf al eens getackeld (en is intussen in een boek beland) maar dit is de versie à la Loethe Olthuis.

Kipfilet Toscana

Nodig voor 2-3 personen:
175 g penne
200 g sperziebonen
300 g biologische kipdijfilet
1 blik tomaatblokjes (400 g)
1 kleine ui
1 knoflookteen
3 theel Italiaanse kruiden
1 theel suiker
7 eetl olijfolie
zout & peper uit de molen

Salade:
150 g Chinese kool
1 eetl balsamicoazijn
1 theel mosterd

Lees verder op www.kokenmetkarin.nl

Geplaatst op 29 maart 2021 door KokenmetKarin