
Sponsored. Vandaag deel ik niet zomaar een gerecht. Mijn Beef Wellington is het hoofdgerecht van een compleet kerstmenu met collega foodbloggers. Bosch heeft ons gevraagd om allemaal een gang te maken voor het kerstdiner met één van de keukenmachines. Samen met Brenda Kookt, Leuke recepten en Laura’s Bakery ben ik de keuken ingedoken voor de Bosch Kerstafette.
Brenda trapt af met een pastinaak crème met coquille. Vervolgens serveert Sandra haar vitello tonnato rolletjes. Beide gerechten zien er niet alleen heerlijk uit, zo smaken ze ook nog.
Nu is het mijn beurt om uit te pakken met een feestelijk hoofdgerecht. Voor de Beef Wellington maak ik zelf bladerdeeg. Een recept dat al tijden op mijn “to make” lijstje staat. Is dat niet heel moeilijk en ingewikkeld? Nee hoor. Je kunt het deeg voorbereiden en ook de vulling klaar zetten in de koelkast. Zo wordt deze kerst “easy and impressive”.
Lees verder op www.lekkeretenmetlinda.nl
Geplaatst op 13 december 2016 door linda