Kerst voorgerecht: Gravad Lax

De grap is dat Maurits en Chris deze hele zalm van 800 gram met zijn tweeën hebben opgegeten. Ik maakte dit in de zomer, toen ik nog zwanger was en helaas geen rauwe zalm mocht eten. Ergens is de kans heel klein dat het fout gaat, want ik had de zalm vers gekocht (dat is wel belangrijk bij dit recept) en hij wordt gemarineerd met zout en suiker. Maar ik durfde het risico niet te nemen. Best wel lastig want ik wil eigenlijk altijd alles zelf proeven wat ik gemaakt heb. Maar ik vertrouw op hun oordeel en dat was goed.

De rest van deze maand staat in het teken van kerst- en feestrecepten. We hebben er natuurlijk ook al heel veel online staan. In deze categorie vind je alle kerstgerechten op een rijtje. Maar de komende weken gaan we jullie ook voorzien van nieuwe inspiratie. Dus één ding is zeker, het wordt een lekkere kerst. Weet jij al wat er op het menu staat?

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl

Geplaatst op 08 december 2017 door UitPaulinesKeuken