
Misschien moet je tijdens je etentje ook niet uitvoerig vertellen dat je de schalen van de garnalen vrolijk door de soep hebt staan pureren. Wat niemand weet, wat niemand deert! Laat ze eerst maar proeven. Ik gebruik voor deze bisque tijgergarnalen (bij de toko kun je ze vaak voordelig in grote hoeveelheden kopen). Je kunt ze ook al schoongemaakt kopen (wanneer je tijd wilt besparen) maar let er op dat je dus wel ongepelde hebt. Want het gaat immers om de schalen die je nodig hebt voor die specifieke smaak!
De soep krijgt zijn mooie rode kleurtje van tomatenpuree. En een extra anijsachtige smaak door de venkel en het venkelzaad. Je kunt verder lekker over de top gaan met een topping met allerlei zeevruchten, zeekraal of een mooie grote garnaal. Ik koos voor rivierkreeftjes en wat dille. Wat ook een leuk idee is om de soep in kleine glaasjes te serveren, als een soort van hapje.
Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl
Geplaatst op 18 december 2017 door UitPaulinesKeuken