
Het recept is verder behoorlijk gemakkelijk, de oven doet al het werk. De piepkuiken vul je met een half pakje boursin. Je smeert hem in met boter en bestrooit hem met wat zout en peper. Op die manier krijgt ie niet alleen een hele lekkere smaak, maar hij kleurt dan ook heel mooi bruin. De trostomaatjes leg je in dezelfde ovenschaal/braadslede en dan zet je de ovenschaal in zijn geheel in de oven. De tomaatjes worden oh zo heerlijk zoet.
Maak tot slot nog een snelle salsa verde van fijngehakte lekkere verse kruiden zoals platte peterselie en dragon. Hieraan voeg je nog wat olijfolie en witte wijn azijn toe. Heel lekker fris bij de tomaatjes en boursin. Wanneer je nog wat aardappeltjes met boter, wat citroenschil en olijfolie in de oven roostert heb je een heerlijk hoofdgerecht.
Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl
Geplaatst op 14 december 2017 door UitPaulinesKeuken