Ik vond achterin mijn kast met bakblikken nog een paar kleine bakvormpjes. Ik kocht ze ooit eens voor het maken van mini parfait. Dat was ruim voor mijn blogperiode. Mijn bakkast puilt inmiddels uit van de vormen. Ronde, vierkante, hoge, lage, mini, het opendoen is met gevaar voor eigen leven, want er valt altijd wel iets uit. Herken je dat? Heb je deze vormpjes niet, dan kan je deze kersencakejes ook goed in een muffinvorm maken. Het voordeel is dat je er dan 12 uithaalt. Extra veel om van te genieten.
Als je geluk hebt zijn er nog verse kersen te vinden. Begin september is net op de grens. Maar zo niet, dan kan je ook heel goed diepvrieskersen voor dit recept gebruiken. Of kersen uit een pot. Ik heb zelf pure chocolade gebruikt omdat ik dat het lekkerste vind in combinatie met de zoete cake en de frisse kersen. Maar gebruik gerust melkchocolade als je niet van puur houdt. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. Voor mij is het in ieder geval een blijvertje.
Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl
Geplaatst op 03 september 2017 door UitPaulinesKeuken