KABELJAUW MET EEN CITROENKORST

Vorige week wilde ik iets met vis eten, ik wist alleen niet wat. In verband met het warme weet had ik geen zin in een uitgebreide maaltijd, het moest iets makkelijks zijn. Toen bedacht ik deze kabeljauw met citroenkorst. Gemakkelijk om te maken, het combineert goed met veel verschillende andere bijgerechten (bijvoorbeeld aardappeltjes en een salade) en wat ook niet onbelangrijk is: het is lekker.

Dus wanneer zet jij deze vis met een krokant korstje met citroen op tafel?

Kabeljauw met citroenkorst

Bereidingstijd 10 minuten plus 10 minuten oventijd

Ingrediƫnten voor 2 personen

  • 2 verse kabeljauwfilets
  • sap van een halve citroen
  • rasp van een halve citroen
  • 2,5 eetlepel panko (of paneermeel, of kruimels oud brood)
  • 3 eetlepels kwark (naturel)
  • takje verse peterselie
  • 1/4 theelepel gedroogde dille
  • 1/4 theelepel knoflookpoeder
  • snuf peper en zout
  • 3 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
  • scheutje olijfolie

Lees verder op www.BrendaKookt.nl


Geplaatst op 04 augustus 2017 door BrendaKookt