Kabeljauw in tomatensaus

Ik heb nu geen enkel excuus meer om vaker vis te eten. Sinds twee weken is er een nieuwe viswinkel bij mij in de buurt geopend. Viz, heet het! Het zit op de Kleverparkweg. Je kan hier verse vis op ijs kopen, warmgerookte zalm, wilde gamba’s, oesters en zelfs kreeft. Superfijn! Terplekke kan je allerlei lekkere dingen bestellen en opeten, van fish & chips tot gepocheerde eitjes met zalm. En natuurlijk kibbeling of een broodje nieuwe haring. Het is een heel leuk en fris zaakje geworden. Dus ik ga hier zeker vaker komen.

Ook ga ik Merlijn kennis laten maken met vis deze week. Hij krijgt kabeljauw met aardappeltjes en doperwtjes. Ik ben heel benieuwd wat hij ervan vindt. De fase van ik vind alles lekker, is namelijk weer voorbij. Hij houdt zijn lippen nu stijf op elkaar. Behalve bij fruit, dat vindt hij nog wel steeds lekker. Deze kabeljauw in tomatensaus zou je ook prima aan een baby kunnen serveren trouwens, laat het zout en de ansjovis dan wel even achterwege. Dat is niet zo goed voor die kleintjes.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl

Geplaatst op 09 juli 2018 door UitPaulinesKeuken