Kabeljauw in citroensaus

Tijd voor een lekker fris recept met vis, het is tenslotte mooi weer! Dit recept is eigenlijk niet zo 'nieuw', mijn moeder en ik maken het al jaren, maar geven er toch telkens onze eigen draai aan. Deze keer heb ik wat meer verse kruiden toegevoegd om er nog wat meer smaak aan te geven, heerlijk! Een lekker zomers gerecht.

Ingrediënten (voor 2 porties)

  • Ui - 1 grote, in dunne ringen
  • Kokosroom - 300 ml
  • Kabeljauwfilet - 300g, in grove stukken
  • Citroen - 1, geraspt en uitgeperst
  • Kappertjes - 2 el
  • Dille - 2 el vers, fijngehakt
  • Peper - ¼ tl
  • Zout - ¼ tl
  • Peterselie - 2 el vers, fijngehakt
  • Kokosolie - 1 el

Lees verder op EetPaleo.nl!

Geplaatst op 15 juni 2017 door eetpaleo