Je gooit al die tijd al het beste deel van de banaan weg!

Wat je ook doet, gooi de schil van de banaan niet weg!

Bananen zijn ideaal voor smoothies en eiwit shakes, door de yoghurt en mijn favoriet is de gebakken banaan met pindasaus. Maar wat de meesten van ons niet weten, is dat we volledig de mist in gaan en één van zijn beste kwaliteiten in de prullenbak gooien. Blijkbaar zijn bananenschillen volledig eetbaar en eigenlijk heel goed voor je. Nou heb ik nooit de behoefte gehad om ook de schil op te eten Volgens Business Insider, hebben de mensen in landen als India totaal geen moeite met het eten van bananenschillen. Het enige antwoord dat ik dan heb is keihard schreeuwen dat ik niet uit India kom. Kom op hoor de schil is dik, vezelig en bitter en als ik daarvan hield vrat ik mijn buurvrouw wel op.

Maar we zijn dus volstrekt verkeerd bezig. Niet alleen kan je de schillen in smoothies verwerken, je kan ze ook bakken en koken. De schil bevat hoge hoeveelheden vitamine B6 en B12, en magnesium en kalium. Het bevat ook een aantal vezels en eiwitten. Tja wat zal ik zeggen, ik denk dat ze in landen als India eerder geneigd zijn om alles met schil en al op te eten maar ik zal wel vol vooroordelen daarover zitten

lees verder:

https://www.mymodelworkout.com...

Geplaatst op 17 januari 2018 door modelworkout