Deze steak is door mijn vriend volmondig goedgekeurd met de woorden ‘zo, deze biefstuk is echt heel lekker!’ Aangezien hij fervent vleesliefhebber is, wil dat best wat zeggen. Voor wie wat meer overtuiging nodig heeft om dit gerecht te maken: door de biefstuk te marineren in wat olie, verse gember, knoflook, Coconut Aminos en wat citroensap krijgt deze niet alleen veel meer smaak maar wordt de biefstuk zelfs malser! De Coconut Aminos geven een lekkere zoutige smaak aan, die wat weg heeft van de smaak van sojasaus. Dit past natuurlijk perfect bij biefstuk: in de Japanse keuken wordt rundvlees maar al te vaak met sojasaus bereid.
De mangosalsa maakt het gerecht helemaal af: lekker fris en kruidig door de koriander en bosui. Houd je niet van koriander? Dan kun je het vervangen door platte peterselie, of zelfs helemaal weglaten.
Ingrediënten
Geplaatst op 27 mei 2017 door eetpaleo