Japanse ramen soep met paddenstoelen, paksoi en noedels. Een verwarmende kom soep vol smaak! Ramen is een gevulde soep met noedels uit de Japanse keuken. De smaak van miso in combinatie met de bite van de verse ingrediƫnten maken dit tot een heerlijk gerecht. En ook fijn, deze pan vegetarische soep is super simpel en snel gemaakt.
Nog een extra portie eiwitten toevoegen aan de soep? Silky tofu is heerlijk in deze Ramen. Je kunt de de blokjes tofu samen met de bouillon toevoegen aan de pan.
150 gram ramennoedels
2 of 3 eieren
2 kroppen baby paksoi
250 gram paddenstoelen
100 gram shiitakes
3 stengels bosui
2 tenen knoflook
2 cm verse gember
1 liter groentebouilon
3 eetlepels miso pasta
1 eetlepel sojasaus
2 theelepels sambal (als je van een beetje pittig houdt)
sesamzaadjes
Lees verder op www.feelgoodbyfood.nl
Geplaatst op 10 december 2020 door feelgoodbyfood