Japanse pizza // Filodeeg met wasabi topping en wakame

Oke, dit was een dingetje. Want HOE ga je dit omschrijven? Plaattaart? Filodeeg met sushitoppings? Japanse pizza….? Anyways: het was lekker. Een knapperige bodem van filodeeg met een licht pittige creme fraiche topping en frisse wakame, komkommer en edamame. Via via werd ik getipt op dit recept en toevallig at ik een soortgelijk gerechtje bij een restaurant in Amsterdam. Dat moeten wij ook kunnen. En dus zijn wij de keuken in gedoken en tadaaa! Aanradertje hoor. Kan als lunch, bij de borrel, avondeten. Bijvoorbeeld met deze Aziatische salade on the side. Maar duik vooral een keertje de keuken in om dit receptje te maken.

Ingrediënten Japanse pizza

  • 1 pakje filodeeg uit de diepvries
  • 125 gram creme fraiche
  • 1 theelepel wasabipasta
  • 125 gram wakamé
  • 1/2 komkommer
  • 50 á 75 gram edamameboontjes
  • Sesamzaadjes

lees verder:

http://www.ilovehealth.nl

Geplaatst op 10 mei 2019 door ilovehealth