Jamaicaanse Kipwraps met Mango en Avocado

Mjam, wat zijn deze wraps lekker! Tenminste, ik ben dol op kokos, dus Paleo wraps gaan er bij mij altijd wel in. Mijn vriend en ik nemen deze regelmatig (gevuld en wel) mee op vakantie, zodat we onderweg een makkelijke maaltijd hebben. Meestal stoppen we dan ergens in Duitsland, op een punt waarop het toch al een beetje heuvelachtig begint te worden en je dat echte vakantiegevoel krijgt.

En dan samen goed gevulde wraps opeten, in de zon. Puur genot!

Deze keer besloot ik de wraps te vullen met heerlijk gekruide kip. Naar mijn idee zijn ze Jamaicaans gekruid, gewoon vanwege het heerlijke tropische gevoel wat je er van krijgt. Superlekker met mango en avocado erin, en natuurlijk wat rode uitjes en knoflook. Mocht je liever je adem fris houden, dan kun je de knoflook beter weg laten 😉

Oh en houd je helemaal niet van de kokossmaak? Dan heb ik HIER en HIER nog een recept voor andere wraps voor je.

Ingrediënten

  • 300g kipfilet, in blokjes
  • 2 rode uien, gesnipperd
  • 2 tenen knoflook, fijn gesneden
  • 2 tl paprikapoeder
  • 1 tl komijnzaad
  • ½ tl chilipoeder
  • Sap en rasp van 1 limoen
  • 4 el verse koriander, fijn gesneden
  • 1 el kokosolie
  • 1 kleine rijpe mango
  • 1 rijpe avocado
  • peper en zout
  • 4 Paleo Wraps

Lees verder op EetPaleo.nl!

Geplaatst op 22 april 2017 door eetpaleo