
Nog heel even en dan ben ik weer in het mooie Italië. We gaan voor het eerst met z’n drietjes naar het buitenland op vakantie. Lasse is dan ruim 9 maanden en we gaan met de auto. We gaan naar Toscane en rijden er in twee dagen heen. Dat leek mij wel wat handiger nu er een baby mee op pad gaat. Ik heb er onwijs veel zin in. Heerlijk quality time met z’n drietjes, genieten van het mooie weer en de omgeving en natuurlijk van de Italiaanse keuken. Ja, kom maar door met die heerlijke pasta’s, pizza’s, ijsjes en truffel gerechten! Ben jij al op vakantie geweest of ga je nog? Laat het me weten in de comments, dat vind ik leuk!
Ingrediënten voor 1 plaattaart 1 rol vers bladerdeeg 250 ml passata 1 tl oregano Peper en zout 2 bollen mozzarella 100 gram cherrytomaten 70 gr pesto 30 gr Parmezaan 100 gr prosciutto Paar takjes verse basilicum
Zo maak je het Verwarm de oven voor op 220 graden Celsius (hetelucht)
Bekleed de bakplaat met een vel bakpapier. Rol het bladerdeeg uit over het bakpapier en prik met een vork gaatjes in het bladerdeeg. Snijd met een mes een rechthoek in het bladerdeeg (ongeveer 1 cm vanaf de rand). Snijd niet helemaal door het deeg heen. Dit zorgt ervoor dat het randje een beetje opbolt.
Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl
Geplaatst op 03 september 2018 door UitPaulinesKeuken