Italiaanse ovenschotel met krieltjes en worst

Zo, weer terug naar het gewone leven! Ik heb de Paasdagen overleefd en ben wel weer toe aan een beetje normaaleten… Voor mijn gevoel zaten er slechts 3 weken tussen Kerst en Pasen in plaats van 3 maanden. Even met mijn ogen knipperen en de volgende feestdagen stonden voor de deur. Nou kan dat iets te maken hebben met het feit dat ik knetterdruk was in de tussentijd. Maar nu kan ik dan eindelijk echt weer over naar de orde van de dag. En dat betekent ook dat ik weer eens tijd had om normale doordeweekse maaltijden op tafel te zetten. Zoals deze Italiaanse ovenschotel met krieltjes en worst.

Italiaanse ovenschotel met krieltjes en worst

Voor 4 personen

  • 500 gr krieltjes
  • 250 gr runder chipolataworstjes
  • 1 courgette
  • 2 zoete puntpaprika’s
  • 6 smaakvolle tomaten
  • 2 rode uien
  • 3 teentjes knoflook
  • 125 gr spekreepjes
  • 1 bol mozzarella
  • 800 ml passata (tomatensaus in fles)
  • 100 ml witte wijn
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 50 gr oude kaas, geraspt
  • 2,5 tl gedroogde oregano
  • 2 tl gedroogde rozemarijn
  • 2 tl gedroogde tijm
  • peper
  • zout

lees verder:

http://www.mindyourfeed.nl

Geplaatst op 28 april 2018 door mindyourfeed