Dit is een heel erg leuk Italiaans hapje. Simpel om te maken en ontzettend lekker. Leuk voor op de borrelplank of als antipasta bij een Italiaans etentje. Je maakt dit Italiaans hapje van kant-en-klare verse ravioli. Wij gebruikten de allergrootste die we konden vinden. Die heet officieel mezzelune, maar het kan dus ook met ravioli. Verzamel je favoriete Italiaanse kruiden, gebruik hiervoor verse kruiden, die geven het lekkerste resultaat en hak ze fijn. Maak dan een mengsel van ei, broodkruim (of paneermeel), geraspte parmezaanse kaas en fijngehakte verse kruiden en doop daar de ravioli in. Leg ze op een bakplaat en schuif de ravioli in de oven. Bak ze mooi goudbruin en klaar is je Italiaanse hapje. Wij serveren dit hapje met een zelfgemaakte walnoten pesto!
Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl
Geplaatst op 02 januari 2022 door UitPaulinesKeuken