Iraanse kruidenbeignets uit Simpel Ottolenghi

Zoals we van Ottolenghi gewend zijn worden er veel groenten gebruikt. De recepten zien er stuk voor stuk lekker uit en zijn prachtig gefotografeerd en gestyled.

De indeling van het boek is een beetje chaotisch misschien. Eerst wordt er een hoofdstuk gewijd aan de brunch, waarna er vervolgens hoofdstukken om bepaalde ingrediënten draaien. Denk aan Rauwe groenten, Noedels en pasta, Vlees, Vis. Om vervolgens de recepten af te sluiten met een hoofdstuk desserts. Ook staan er maaltijdsuggesties en handige menu’s voor feesten in het boek. Leuk om inspiratie uit op te doen.

Zoals we van Ottolenghi gewend zijn worden er veel groenten gebruikt. De recepten zien er stuk voor stuk lekker uit en zijn prachtig gefotografeerd en gestyled. De inhoud van het boek oogt fris en licht, daar hou ik van. Om een blik te werpen op alle recepten moet je het boek zeker even gaan bekijken in de boekhandel. Wij delen hier alvast het recept voor de Iraanse kruidenbeignets. Dan heb je alvast een sneak preview te pakken. Dit recept bevat alle icoontjes, dus het is een supersnel, makkelijk en lui recept. Je kunt de Iraanse kruidenbeignets zo uit het handje eten met wat tahinsaus. Maar je kunt ze ook serveren in een pitabroodje met wat yoghurt, chilisaus en zoetzure groenten. Superlekker! Het beslag kun je makkelijk een dag bewaren in de koelkast.

Lees verder op www.BedRock.nl

Geplaatst op 09 oktober 2018 door UitPaulinesKeuken