Indonesische tempeh ketjap bowl met kool, ei en pindadressing

Deze Indonesische tempeh ketjap bowl is voedzaam, vullend en op het eitje na helemaal vegan. Dus wil je liever een plantaardig gerecht? Dan laat je het eitje gewoon weg. Je kunt voor de pindadressing natuurlijk ook koemelk gebruiken.

Wil je deze bowl voor meer personen maken? Dat is helemaal geen gedoe met dit gerecht, maak gewoon van alles een beetje meer!

Dit heb je nodig (2 รก 3 personen)

100 gram gele rijst
2 eieren
250 gram tempeh
150 gram sperziebonen (2 handjes)
1 spitskool
1 teen knoflook
snuf peper en gemberpoeder

Tempeh ketjap marina
1 sjalotje
1 eetlepel olijfolie
1 teentje knoflook
5 eetlepels ketjap manis
1 theelepel komijn
1 theelepel sambal
1 theelepel gemberpoeder

Lees verder op www.feelgoodbyfood.nl

Geplaatst op 25 februari 2020 door feelgoodbyfood