Indische roerbak met spitskool, boontjes en tofu

Goede pannen zijn een must voor elke (hobby) kok! Stevige pannen met een goede antiaanbaklaag zorgen ervoor dat gerechten beter lukken en smaken komen beter vrij. Ze maken koken gewoon een stuk leuker en makkelijker. Zelf heb ik veel te lang gewacht met de oude pannen, die ik kocht toen ik voor het eerst een eigen huisje kreeg, in te wisselen voor goede pannen. Vorig jaar trakteerde ik mijzelf op goede pannen. Dit werd een stoofpan en twee koekenpannen van GreenPan. Wat een verschil en waarom had ik dit niet eerder gedaan?! Dus toen GreenPan vroeg of ik wilde samenwerken zei ik natuurlijk meteen JA! Het resultaat is deze heerlijke Indische roerbak met spitskool, boontjes en tofu.

Gezond en duurzaam koken met GreenPan

Ten eerste; de pannen zijn prachtig om te zien (het gouden handvat, wauw!) en stevig. Wat GreenPan zo ‘gezond’, duurzaam en anders maakt dan andere pannen, is de antiaanbaklaag. Dit is ook de voornaamste reden dat ik de pannen vorig jaar heb aangeschaft. De Thermolon keramische antiaanbaklaag is gemaakt met een afgeleide van zand als basisgrondstof en bevat geen schadelijke PFAS-stoffen. De producten ‘glijden’ door de pan en bakken niet aan.

De keramische antiaanbaklaag van Thermolon zorgt er ook voor dat je kunt koken op hoge temperaturen, tot 450°C! En de bodem wordt en blijft overal even warm, ook op een lage temperatuur. De levensduur en productie maken de pannen extra duurzaam, omdat tijdens het productieproces van de keramische antiaanbaklaag 60% minder CO2 vrijkomt vergeleken met de productie van een traditionele antiaanbaklaag. Gezond en vegetarisch koken in ‘gezonde’ en duurzame pannen!

Lees verder op www.feelgoodbyfood.nl

Geplaatst op 09 december 2020 door feelgoodbyfood