Dat burgers alleen maar van vlees gemaakt kunnen worden is natuurlijk dikke vette onzin. Een goede hamburger is heerlijk, maar heb je bijvoorbeeld wel eens burgers van kikkererwten gemaakt? Ook mega lekker! Toen ik dit receptje op ZTRDG zag staan, wist ik meteen dat ik het met jullie wilde delen. Het is echt weer even iets heel anders: een goedgevulde, kruidige burger op lekker brood, afgemaakt met ketchup. En koriander voor een kruidige twist.
Maak deze burgers wanneer je zin hebt in een bijzondere lunch, of bereid ze op de BBQ. Perfect voor een zomerse avond!
150 g aardappel
150 g tuinbonen dubbel gedopt
1 sjalot
1 teen knoflook
½ tl komijnpoeder
100 g verse spinazie
½ ei geklutst
20 g broodkruim
4 sneden pain de campagne of ander stevig brood
lollo rosso of andere sla naar keuze
polderketchup
1 bosje koriander
Lees verder op www.goodfoodlove.com
Geplaatst op 22 augustus 2016 door goodfoodlove