Hollandse garnalen bisque met rouille en toast. Een deftige Franse soep gemaakt van schaaldieren (Hollandse garnalen in dit geval) die bárst van de smaak. Bisque is wat mij betreft de allerlekkerste soep die er bestaat. Helemaal met toast en zelfgemaakte rouille erbij. Je weet wel, die heerlijk pittige oranjekleurige knoflook mayo. Spoiler alert: deze bisque van Hollandse garnalen met rouille en toast is echt belachelijk goed gelukt. Het is een ge-wel-dig gerecht om te serveren tijdens een etentje of uitgebreide lunch. Bisque klinkt misschien als een wat ingewikkeld gerecht, maar dat is het zeer zeker niet. Oké, hij heeft wat tijd en liefde nodig, maar moeilijk te maken is deze soep zeker niet. Lees mijn tips hieronder voor een perfecte bisque aandachtig door en ik weet zeker dat jouw creatie net zo heerlijk zal smaken als die van mij!
Bisque is een soep gemaakt van schaaldieren. Je kunt hiervoor verschillende schaaldieren gebruiken. Denk aan garnalen, kreeft, krab, langoustines of rivierkreeftjes. Ik gebruik in dit recept Hollandse garnalen. Nu kun je twee dingen doen.
Lees verder op www.beaufood.nl
Geplaatst op 04 augustus 2021 door beaufood