
. Ik kan niet alleen heel hard met ze lachen, bij ze uithuilen en wijn met de drinken (onder andere), soms komen ze ook met met een geweldig gerecht. Deze borrelkaas bijvoorbeeld, die Mieke ineens op tafel zette. Mijn leven veranderde op slag, wát een goed idee is dit! En ZO makkelijk. Dit is nou zo’n ding waarvan ik denk: hoezo heb ik dat zelf niet bedacht?! Maar goed, alle credits voor Mieke dus dit keer.
De kruidenmix die je voor dit kaasje gebruikt kies je zelf. Of maak je zelf, kijk maar ff. Green Gypsy Spices verkoopt echt MEGA lekkere (en leuke) mixen: de Spice it up! Funky Pasta en Knoflooksletten (I kid you not, zo heet het echt) zijn fantastische combi’s bij de camembert. Maar je kunt ook zelf aan de slag door bijvoorbeeld wat gedroogde oregano met tijm en chiliflakes (voorzichtig hiermee) te mixen.
Ik zou het bijna vergeten, maar er moet natuurlijk iets in de kaas gedipt worden! Je kunt kiezen voor een broodje, maar wij doen meestal een soort van healthy (eigenlijk gewoon omdat het zo lekker is) en gaan voor tomaten, radijsjes, stukjes komkommer en bleekselderij. Een lekker glas wij erbij (Pinot Gris past goed) en het Grote Genieten kan beginnen =)
Lees verder op www.goodfoodlove.com
Geplaatst op 16 maart 2017 door goodfoodlove