Herfst granola met kaneel, gember en cranberry’s


Herfst granola met kaneel, gember en cranberry’s

Deze voedzame knapperige herfstgranola maak ik op basis van olijfolie en agave. Hierdoor is de granola ook meteen helemaal plantaardig. Kaneel en gember is natuurlijk niet weg te denken uit het de koude seizoenen. De knapperige granola in combinatie met de zachte zoete cranberry is echt heerlijk!

Mijn favoriete combinatie is plantaardige yoghurt of porrigde met schijfjes appel en deze granola met kaneel en gember. Een heerlijk en voedzaam ontbijtje.

Tip: In plaats van cranberry’s kun je ook rozijnen of stukjes dadel toevoegen.

Dit heb je nodig

70 gram havervlokken
30 gram havermout
40 gram amandelen
40 gram walnoten
20 gram lijnzaad
25 gram pompoenpitten
2 (kleine) theelepels kaneel en/of koek/speculaaskruiden
halve theelepel gemberpoeder
2 eetlepels olijfolie
2 eetlepels agavesiroop
snuf zout
50 gram cranberry’s

Lees verder op www.feelgoodbyfood.nl

Geplaatst op 29 november 2019 door feelgoodbyfood