
Heel af en toe gebeurt het dat ik echt heel, heeeeel blij word van mijn eigen recept. Dat ik bij elke hap blijf zeggen hoe lekker ik het vind, en dat ik het het liefste aan iedereen laat proeven. Bij dit recept voor Italiaanse gehaktballen was dat zeker het geval. Holy moly, dit was goed gelukt! Dit is echt op en top comfort food: lekker de pan op tafel en met elkaar genieten.
Ik hou daar altijd van: alles in 1 pan bereiden en het dan ook zo op tafel serveren. Het heeft iets gezelligs =) De pan waarin ik deze bijzonder lekkere ballen maakte is van Tefal, uit de Cook Right serie. Bij DekaMarkt ontvang je tot eind november bij elke €10,- een pannenzegel waarmee je kunt sparen voor Tefal pannen. Dit is echt een allemansvriend en een pan die in geen keuken zou mogen ontbreken: hij is van topkwaliteit, door de Thermo-spot zie je precies wanneer hij goed op temperatuur is en door de anti-aanbaklaag is olie of boter niet nodig. Aangezien dit Italiaanse gehaktballen zijn, gebruiken we natuurlijk wel boter en olie! Maar dan alleen voor de smaak.
Lees verder op www.goodfoodlove.com
Geplaatst op 11 oktober 2016 door goodfoodlove