Havermout ontbijt met pindakaas

Een supermakkelijk en snel havermout ontbijt met pindakaas. In twee stappen gemaakt. In een steelpan verwarm je de melk samen met de havermout en kaneel op laag vuur. Dit geeft de havermoutpap een lekkere smaak en bezorgt je ook nog eens een goed humeur (of ligt dat aan ons?). Verdeel de havermout over 2 kommen. Schep er een eetlepel pindakaas bij en garneer met stukjes appel, blauwe bessen, frambozen en wat pure chocolade rasp. Het is ook heel lekker met grof gehakte geroosterde hazelnoten of banaan. Wij hebben altijd een voorraadje met geroosterde noten dan hoef je ’s ochtends dat niet te doen. Wanneer je noten voor een recept nodig hebt rooster je er gewoon wat meer, ze komen altijd van pas! Je kunt het recept ook helemaal vegan maken door een plantaardige melk te gebruiken in plaats van gewone melk.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl

Geplaatst op 15 april 2021 door UitPaulinesKeuken