
Het havermout seizoen is weer aangebroken! Ik weet dat er mensen zijn die het hele jaar door warme havermout eten, ik vind dat toch wel echt iets voor de herfst en winter. Waar ik het vroeger écht niet lekker vond, ben ik het steeds meer gaan waarderen. Een beetje variatie is wel lekker natuurlijk en een extra portie groenten per dag ook, daarom maakte ik havermout met wortel. Banaan, kaneel, gember en vanille zorgen ervoor dat het smaakvol, zoet en kruidig is.
Voor 1 persoon:
Meng de havermout met de kruiden, schenk de melk erbij en zet op het vuur. Snijd de banaan in plakjes en rasp de wortel als je dat nog niet hebt gedaan. Voeg deze samen met de rozijnen toe aan de havermout. Breng op een laag vuurtje aan de kook en laat nog even door pruttelen tot de havermout dikker wordt.
Lees verder op www.eatrunlove.nl
Geplaatst op 07 november 2017 door eatrunlove