
Heb je gezien dat ik een nieuw project #backtonormal gestart ben? Tot en met zaterdag maak je ook nog kans op 1 van de 4 kookboeken. Bij het oppakken van het normale leven, hoort ook weer een gewoon ontbijt. Mijn oude vertrouwde havermout heb ik uit de kast gehaald voor deze havermout met pindakaas uit de oven.
Ik kon het niet laten om dit ontbijtje toch nog een beetje feestelijk te maken. Met behulp van een banaantje en ei maak je een soort van beslag. Je kunt er ook voor kiezen om de havermout te koken met melk en hier een lepel pindakaas aan toe te voegen (de banaan en ei blijft dan achterwege).
Zo’n kommetje comfortfood is een goed begin van de dag. De komende week zijn de kinderen nog vrij. Ik ben wel aan het werk alleen in een rustiger tempo. Elke dag blijf ik een uurtje langer in bed liggen en haast ik mij niet met het ontbijt.
En haasten met dit havermout recept lukt ook niet. Al is de bereiding zo klaar, het kommetje mag 20 minuten de oven in. Ondertussen kun je alvast douchen of lekker met een kop thee wachten totdat de oven begint te piepen en de ontbijtcake klaar is. Geniet ervan!
Lees verder op www.lekkeretenmetlinda.nl
Geplaatst op 04 januari 2017 door linda