Deze hartige taart met prei is heel leuk om te maken en ook nog eens snel klaar. We gebruiken kant en klaar bladerdeeg, wat we eerst even voorbakken waardoor het lekker krokant blijft. Je kan 1 grote vegetarische hartige taart maken of meerdere eenpersoonsvarianten (leuk als voorgerecht). Het is een vegetarisch recept, maar als je er toch vlees zou willen toevoegen als ingrediënt, dan kun je wat plakjes uitgebakken spek verkruimelen en als crumble er overheen te strooien. Zelf maak ik zo’n soort taartje vaak voor de dag na kerst, je schuift het in de oven – lekker met een kom soep of groene salade. Nog een fijne aan dit hartige taart recept, je kunt het een dag van tevoren maken en zowel koud als warm is deze vegetarische quiche lekker. Bladerdeeg is echter wel op zijn lekkerst wanneer het vers en knapperig is!
Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl
Geplaatst op 01 december 2020 door UitPaulinesKeuken