
Wanneer je het basisrecept voor soesjes onder de knie hebt is het inderdaad niet zo lastig. De hartige soesjes hoeven maar 20 minuten in de oven, dus je kunt snel zien of ze wel of niet gelukt zijn. Maar ik vertrouw er op dat het jou met dit recept gewoon in één keer lukt! Trouwens het beslag is ook te gebruiken voor zoete soesjes of van die leuke eclairs. En je kunt ze zo groot of klein maken als je zelf wilt.
Hartige soesjes zijn leuk bij de borrel, als hapje voor een etentje, voor een luxe ontbijtje of voor een high tea. Deze heb ik gevuld met een mousse van gerookte kip (maar met een zalm mousse is natuurlijk ook heel lekker). Die mousse maak je heel snel in het hakmolentje van de staafmixer. Je snijdt de gerookte kip in grove stukken, voegt de crème fraîche en bieslook toe en hop hakken maar. Je kunt de mousse tussen de soesjes smeren of via een gaatje er aan de onderzijde inspuiten. Net wat je zelf leuk vindt.
Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl
Geplaatst op 02 januari 2018 door UitPaulinesKeuken