
Gister ging ik aan de slag met een lekker recept voor bij de lunch of brunch en het is deze heerlijke quiche geworden gevuld met feta en mango! Echt een top combinatie die twee. Voor de bodem van de quiche vond ik inspiratie bij Oh My Pie. Marike heeft een recept voor een bodem gemaakt van amandel en boekweitmeel. Méga lekker en glutenvrij. De quiche garneer je voor het opdienen met kiemgroenten. Kiemgroenten vind je standaard in mijn koelkast en staan altijd op mijn boodschappenlijstje. Deze jonge, net ontkiemde plantjes bevatten een hoge concentratie vitaminen en mineralen. De meest bekende kiemen zijn taugé en alfalfa, maar je hebt nog veeel meer soorten. In de supermarkt kun je bakjes met drie verschillende soorten kopen. In dit recept gebruik ik de pittige kiemenmix. Je kunt er alle kanten mee op: in een haverwrap met geitenkaas, door een salade, op een cracker met een dikke laag hummus of op een quiche.
Geniet ervan!
Voor de bodem
Voor de vulling
Lees verder op www.beaufood.nl
Geplaatst op 02 mei 2019 door beaufood