Hartige havermout muffins met geitenkaas en vijgenjam

PS. Op social media kondigde ik aan dat ik jullie heel graag meer wil meenemen in mijn persoonlijke leven, waarin mijn zwangerschap een grote rol speelt. Nu snap ik dat niet iedereen daarop zit te wachten en daarom heb ik besloten deze culinaire blog enkel culinair te houden en mijn persoonlijke dingen met je te delen op Youtube :D Ik krijg enorm veel vraag naar zwangerschapsproof eten, babyhapjes e.d en dat soort recepten zullen wel op de blog verschijnen! Let’s call it Beaubabyfood ;)

Dit heb je nodig voor deze hartige havermout muffins met geitenkaas en vijgen-jam / 8 stuks

  • 200 gr havermeel – Hiervoor vermaal je havermout fijn tot meel. Je kunt ook kant en klaar havermeel kopen.
  • 2 biologische eieren
  • 200 gr geraspte courgette
  • 40 gr zonnebloemolie
  • 160 ml (haver)melk – Gewone melk of een ander soort plantaardige melk kan ook
  • 120 gr geraspte geitenkaas
  • 1 tl bakingsoda
  • 1 flinke tl ras el hanout

Lees verder op www.beaufood.nl

Geplaatst op 24 september 2019 door beaufood