Haring op toast met waterkers spread

Verder is het echt een heel gemakkelijk receptje. Wat trouwens ook heel leuk is als borrelhapje. Ik zie er zo een glaasje witte wijn bij, of iets met bubbeltjes! Maak in dat geval de toast wat kleiner, zodat je het in een keer in je mond kunt stoppen. Met de haring zelf doe je niet zo veel. Gewoon puur is hij al heel lekker. In grote stukken snijden en klaar. Als variatie op het uitje, snijd je bij dit recept de ui in ringen en legt hem daarna in wat rode wijnazijn of appelazijn nog lekkerder! Daarvan wordt hij heel mild en zoet zurig. Vooral een lekkere stroperige appelazijn is fantastisch. Op de toast smeer je een mengsel van crème fraîche, waterkers en lekker zoutige kappertjes. lekker snel in het hakmolentje van je staafmixer gemaakt. Om de toast mooi te versieren kun je bovenop de haring nog wat extra waterkers leggen. Het oog wil natuurlijk ook wat (zeker wanneer je er een borrelhapje van maakt).

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl

Geplaatst op 21 juni 2019 door UitPaulinesKeuken